Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,8
Komfort
8,9
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
9,2
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,1

Opinie

    pl

    Ocena

    8,8
    7 maja 2018
    Gospodarze i ich pomoc
    Bogusław
    pl

    Ocena

    8,8
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr Zaręba
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    Gościnni

    Brak
    Przesympatyczni i gościnni gospodarze.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    1 maja 2018
    Rewelacyjnie spędzony czas, przemiły, rodzinny klimat. Widok na zaporę przepiękny. Bardzo wygodne łóżka. Pozdrawiam serdecznie gospodarzy i jeszcze raz dziękuję za tak wspaniałą gościnę. Polecam :) na 100% chcę tam wrocić.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    9,6
    1 października 2017

    Bardzo udany pobyt i wypoczynek. Godne polecenia

    Dawid Drelinkiewicz
    pl

    Ocena

    9,2
    26 września 2017

    Polecam!!!

    Dobra lokalizacja, przemili właściciele, czysto, schludnie. Bardzo udany pobyt. Szczerze polecam!
    AGNIESZKA
    pl

    Ocena

    8,3
    19 września 2017
    Właścicielka domu bardzo otwarta na gości i bardzo komunikatywna, pokojach niczego nie brakowało. Łazienka i pokoje czyste. Bardzo dobra lokalizacja Polecam.
    właściciel domu bardzo
    Damian
    pl

    Ocena

    10
    19 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Leszek
    pl

    Ocena

    9,2
    19 września 2017
    Bardzo sympatyczni gospodarze, dzięki którym czujemy się jak prawdziwi goście, a nie klienci. Zawsze chętnie służą radą, nawet podczas wątpliwości na szlaku! Cicha i spokojna okolica, ciekawe widoki, sklep spożywczy ok. 10 min pieszo. Można skorzystać z rowerów czy murowanego grilla
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    15 września 2017

    Wrócę tu jeszcze.

    Właściciele to niezwykle mili i pomocni ludzie. Miejsce pobytu było czyste i wygodne, a okolica zachwyca ☺️
    floriano obw
    pl

    Ocena

    10
    13 września 2017

    Polecamy każdemu miła atmosfera przystępna cena. Czuć tutaj prawdziwa rodzina aurę.

    Za tą cenę nigdzie nie spędzilibysmy takiego pobytu w bieszczadach
    Wszystko mi się podobało łącznie z całą atmosferą. Podejściem gospodarzy nie czuliśmy się tam jak klienci tylko jak rodzina. Właściciele chętnie pomogą w każdej sytuacji. Zaoferowali nam pomoc w bieszczadzkich atrakcjach. Bardzo miło spędzony tydzień w Bieszczadach w doborowym towarzystwie. Polecamy wszystkim ten obiekt oraz tych gospodarzy
    Pamela
    pl

    Ocena

    10
    11 września 2017

    Idealne miejsce na odpoczynek od miejskiego zgiełku!

    Nie potrafię znaleźć minusów tego pobytu :)
    Bardzo mili Właściciele (pozdrawiamy i dziękujemy za gościnę). Bardzo ładny, zadbany dom. W sierpniu, gdy Solina tętni życiem Bóbrka jest troszkę spokojniejszym miejscem. Piękna okolica na spacery - do Soliny i np. do nieczynnego kamieniołomu.
    Michal Prokopowicz
    pl

    Ocena

    9,6
    6 września 2017
    wszystko ok! polecam
    Sławomir
    pl

    Ocena

    9,2
    4 września 2017

    Dobra lokalizacja i świetne warunki w bardzo niskiej cenie. Polecam.

    Wielka życzliwość właścicieli. Przyjechaliśmy nie mając planu na spędzanie czasu, a zaraz dostaliśmy kilka świetnych pomysłów. Poza tym w dzień powrotu padał deszcz i, abyśmy nie mokli, właściciel osobiście zawiózł nas na przystanek!
    Artur
    pl

    Ocena

    7,1
    4 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    31 sierpnia 2017

    Super

    Wspólna łazienka była trochę uciażliwa
    Mili gospodarze
    sławek
    pl

    Ocena

    8,8
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł Ordoński
    pl

    Ocena

    10
    17 sierpnia 2017

    Warto warto warto

    Nic
    Rewelacyjna lokalizacja i wspaniali właściciele
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    10 sierpnia 2017

    Bardzo sympatyczni gospodarze, dom zadbany i czysty, przyjemnie wokół domu.

    BEATA
    pl

    Ocena

    9,2
    31 lipca 2017
    Wspaniali gospodarze. Mili i bardzo gościnni. Na pewno tam wrócę !!! to będzie pierwszy telefon który wykonam żeby mieć łóżko w bieszczadach. Pozdrawiam Gospodarzy.
Ładowanie opinii